Torma Moonakatemaja puhkemaja asub Jõgevamaal
Mõisakompleksi juustu-, õllevabriku, saekaatri, moonakatemaja, ringtalli ja härjatall, ringtall jne. Neis hoonetes on aastasadu valminud kohalik hinnatud toodang!
Torma vallas ilusas looduskaunis kohas. Meil on värkse õhk ja puhas loodus, mõnus majutus, hea saun ja muidu tore privaatne paik. Tule meie juurde naudi oma puhkust või tähista tähtpäeva!
See koht on Torma Mõisa Moonakatemaja!

Emumägi

Kopeeri jagamislink

Torma Moonakatemaja Puhkemaja

4.8 (9 hinnangut)
Emumägi, Emumäe, 46305 Lääne-Viru maakond, Eesti

Looduslik koht

Emumägi on Põhja-Eesti kõrgeim looduslik tipp. Suhteline kõrgus on 79 ja absoluutne kõrgus 166,5 meetrit. Asub Pandivere kõrgustiku lõunaserval, Lääne-Virumaa Väike-Maarja vallas Emumäe külast 2 km kirdes. Emumäel asub 21,5 meetrine puidust vaatetorn. Maastikupargi külastamine on tasuline, seda haldab Väike-Maarja vald. Lisaks vaatetornile on Emumäel veel kultuuriseltside puukujude allee, kännumaja, päikesetõusumaja, vana kalmistu, "Kersna pink", telkimis- ja piknikukohad. Muistendi kohaselt on Emumägi tekkinud Kalevipoja hobuse poolt Peetla rabast kaabitud mullast. Emumäe [...]Emumägi on Põhja-Eesti kõrgeim looduslik tipp. Suhteline kõrgus on 79 ja absoluutne kõrgus 166,5 meetrit. Asub Pandivere kõrgustiku lõunaserval, Lääne-Virumaa Väike-Maarja vallas Emumäe külast 2 km kirdes. Emumäel asub 21,5 meetrine puidust vaatetorn. Maastikupargi külastamine on tasuline, seda haldab Väike-Maarja vald. Lisaks vaatetornile on Emumäel veel kultuuriseltside puukujude allee, kännumaja, päikesetõusumaja, vana kalmistu, "Kersna pink", telkimis- ja piknikukohad. Muistendi kohaselt on Emumägi tekkinud Kalevipoja hobuse poolt Peetla rabast kaabitud mullast. Emumäe ja selle lähipiirkonna kaitseks on loodud Emumäe maastikukaitseala. Igal kevadel korraldatakse ümber Emumäe Emumäe jooksu. Wikipedia