Teade just nüüd
Can't fetch from api.neurotolge.ee

Meie Pubi

Скопировать ссылку
4.4 (734 Отзывы)
Viljandi maantee 15, Rapla, 79513 Rapla maakond, Estonia

Ресторан

Понедельник, Вторник, Среда, Четверг, Воскресенье: 11:00 am – 12:00 am
Пятница, Суббота: 11:00 am – 1:00 am
Kuigi Meie Pubi on üpris uus vaba-aja veetmise koht Raplas, ulatuvad õllejoomise ning napsitamise traditsioonid siin juba sajandite taha. Ka vanarahvas pajatab, et kui Raplasse kirikut ehitatud, siis saanud vanapagan selle peale nii ihaseks, et tahtnud jumalakoda kiviga puruks visata. Aga kuna tema enne just sortsidega õlut joonud, siis tema silm enam ei seletanud ja käsi kah pehme olnd, ning seega kivi enne kirikut maha kukkund. Endise Eesti ajal asus praegusel Meie Pubi maa-alal Rapla suurärimehe Pukspuu töökoda, mille taga armastasid töömehed puhkehetkedel napsi võtta ja mõnusalt [...]Kuigi Meie Pubi on üpris uus vaba-aja veetmise koht Raplas, ulatuvad õllejoomise ning napsitamise traditsioonid siin juba sajandite taha. Ka vanarahvas pajatab, et kui Raplasse kirikut ehitatud, siis saanud vanapagan selle peale nii ihaseks, et tahtnud jumalakoda kiviga puruks visata. Aga kuna tema enne just sortsidega õlut joonud, siis tema silm enam ei seletanud ja käsi kah pehme olnd, ning seega kivi enne kirikut maha kukkund. Endise Eesti ajal asus praegusel Meie Pubi maa-alal Rapla suurärimehe Pukspuu töökoda, mille taga armastasid töömehed puhkehetkedel napsi võtta ja mõnusalt aega veeta. Alatihti nähti seal ka meie armastatud laululoojat Raimond Valgret lõõtsa venitamas ning meestega laulu ümisemas- sealt on ilmselt pärit ka tema huvi napsitamise ja laulmise vastu.
Rapla rahva suureks rõõmuks ei pea nüüd enam nurga taga napsi võtma, vaid seda saab teha hubases pubis… ja et kõik lõbusad pubilised ära mahuksid on Meie Pubil kaks korrust ja väike saal, kus saab sõpradega sünnipäeva tähistada, firmaüritusi korraldada jne). Peale väsitavat tööpäeva võiks Meie Pubist ikka läbi astuda, sest seltsis lõbusam lõõgastuda.
Ning ka nädalavahetustel tasub siia tulla, sest siis on külas pillimehed ning tants ja trall kestavad hilisööni. Kui söömisest ja joomisest aega üle jääb, saab mängida piljardit või jälgida spordisündmusi suurelt ekraanilt.
meiepubi.ee