Metsapere metsaonn
baltisuvi.ee

Teade just nüüd
Can't fetch from api.neurotolge.ee

Metsapere metsaonn

Скопировать ссылку
4.5 (4 Отзывы)
Mänspe, 92054 Hiiu County, Estonia
24h
Matkamees Tõnu Jürgenson soovitab: Metsapere metsaonn
Metsapere metsaonnis
kohata võid metsaperet,
vahest õuel reinuvader,
vahest aga kitsemamma,
linde valjult laulab siin,
automakk on neile piin.
Kui sa koha leiad siin,
maha jäta laua viin,
metsaperes karsked kõik,
joomingut ei talu siin.
Huvitav on see, et metsaonni nimest annab välja lugeda minu arust selle koha kõige sobilikumat kasutust. Kõikidest RMK metsaonnidest tundub just Metsapere onn olema üks sobivamaid kohti kuhu papad-mammad koos oma võsukestega puhkama
 [...]Matkamees Tõnu Jürgenson soovitab: Metsapere metsaonn
Metsapere metsaonnis
kohata võid metsaperet,
vahest õuel reinuvader,
vahest aga kitsemamma,
linde valjult laulab siin,
automakk on neile piin.
Kui sa koha leiad siin,
maha jäta laua viin,
metsaperes karsked kõik,
joomingut ei talu siin.
Huvitav on see, et metsaonni nimest annab välja lugeda minu arust selle koha kõige sobilikumat kasutust. Kõikidest RMK metsaonnidest tundub just Metsapere onn olema üks sobivamaid kohti kuhu papad-mammad koos oma võsukestega puhkama ja loodusesse tegutsema saaksid tulla. Sõiduautoga pääseb õuele, nii ei pea oma kandamit pikalt käeotsas vedama. Õu on hästi avar ja valguserohke , olemas on pikk laud katusega mille kohal seisab kiri KULTUSEKODA. Huvitav kas peetakse silmas, et siin saab rüübata kultuslikke karastusjooke ja vägijooke, sest eks selliste jookide pruukimine on ka omamoodi kultus. Aga see selleks.
Pere või peredega siia tulles on avarust ja mänguruumi lastele üksjagu. Maastik võimaldab siin igasugu tegevusi. Suvel saab luurekat mängida ja talvel isegi väikese kelgusõidu teha. Teiselpool tiiki on liivamägi, mis on ilmselt kunagi tehtud sõjaväe sideauto tarvis, et saaks paremini sidet pidada.Hetkel on seal päris vahvad puumoodustised, mis pimedas mõjuvad eriti tontlikult, eriti siis kui kultuskojas on rituaale sooritatud.
Onn on küll ilma küttekehata, aga sellegipoolest pakub see vihmase ja tuulise ilmaga head kaitset.Kuna Hiiumaa on jalgrattamatkajate silmis alati populaarne olnud, siis seegi koht sobib nii lõuna pausi tegemiseks kui ka vajadusel öö peale jäämiseks.
Sügisel tasub siia tulla kindlasti seenehuvilistel, kes saavad oma koriluse viljad kohe ka lõkkel ära kupatada.Talvel on aga taevas siin eriti selge ja tähed kirevad, sest puudub asulale omane valgusreostus. Nii et koht on igati romantiline ja kena, andes võimalusi igasugu tegevusteks.
loodusegakoos.ee