Räpina Sadamad ja Puhkealad
baltisuvi.ee

Teade just nüüd
Can't fetch from api.neurotolge.ee

Räpina Sadamad ja Puhkealad

Скопировать ссылку
4.7 (6 Отзывы)
Kooli 1, Räpina, 64505 Põlva maakond, Estonia
Rändeperioodi jooksul läbib ala kuni 1,5 miljonit lindu ja sellega on ala üks tähtsaim rändlindude koondumisala kogu Ida-Eestis. Poldrit eraldab Lämmijärvest ca 10 km pikkune kaitsetamm. Räpina sadama kõrval, poldri hoiualal asub ka linnuvaatlustorn . 2020 aastal valminud, 18 meetri kõrgune torn koosneb kolmest vaheplatvormist ja kolmest vaateplatvormist. Kõige ülemine laiendatud osa tagab parema nähtavuse poldri hoiualale, kaldaalale, Lämmijärvele, Salusaarele ja Venemaale.
Vaatetornist avaneb ilusaid vaateid iga ilmaga ja igal aastaajal. Atraktiivne vaatetorn on eelkõige
 [...]Rändeperioodi jooksul läbib ala kuni 1,5 miljonit lindu ja sellega on ala üks tähtsaim rändlindude koondumisala kogu Ida-Eestis. Poldrit eraldab Lämmijärvest ca 10 km pikkune kaitsetamm. Räpina sadama kõrval, poldri hoiualal asub ka linnuvaatlustorn . 2020 aastal valminud, 18 meetri kõrgune torn koosneb kolmest vaheplatvormist ja kolmest vaateplatvormist. Kõige ülemine laiendatud osa tagab parema nähtavuse poldri hoiualale, kaldaalale, Lämmijärvele, Salusaarele ja Venemaale.
Vaatetornist avaneb ilusaid vaateid iga ilmaga ja igal aastaajal. Atraktiivne vaatetorn on eelkõige mõeldud looduse jälgimiseks ja lindude vaatlemiseks. See võimaldab looduselamusi otsivatel inimestel vaadelda ümbrust häirimata hoiualal olevaid liike.
Sadama kõrval, Lämmijärve kaldal asub ka Räpina rand , kuhu on loodud tingimused puhkamiseks ning veespordialade harrastamiseks. Soodsad tuuled on teinud Räpina rannast lohesurfajate ja purjelaudurite kevadsuvise meelispaiga. Rannast avaneb suurepärane vaade poldrile, Lämmijärvele ja meie idanaabrile Venemaale. Õhututi on ranna äärne ala valgustatud. Lastele on rannas olemas mänguala.
www.rapinasadam.ee